Sisustussuunnittelu

CASE / GreenZ

GreenZ Ravintolat avasi uuden toimipisteen Skanssin ostoskeskukseen. He pyysivät minulta sisustussuunnittelua, rakentamisen aikaista ennakkomainontaa ja avajaisten yhteydessä flayereita, roll-upeja, Digital Signage mainoksia, yms.

Ideana oli hyötykäyttää rakennuksessa, ravintolan kohdalla olevaa, vaaleaa linjaa erottamaan GreenZ naapuriravintoloista. Tarkoitus oli tuoda valkoinen linja aidankaiteisiin tulevien kankaiden ja terassia varjostavien päivänvarjojen tai kolmiokankaiden kanssa, koko terassin yli ja keskelle Skanssissa olevaa avointa ravintoloiden yhteistilaa. Tämä olisi sitonut ravintolan tehokkaasti omaksi yksikökseen luomalla sekavahkoon ja kolkkoilmeiseen halliin kodikkaan ja yksityisemmän tilan, joka olisi kutsunut asiakkaita syrjään liikekeskuksen hälinästä. Asiakas ei kuitenkaan halunnut investoida aurinkovarjoihin ja kaidekankaisiin, joten niistä luovuttiin.

phone-handsetmenu-circlecross-circle