Acoustics

CASE / Epitihia

interior design

restaurant room acoustics improvement

Restaurant Epitiha needed improvement to their room acoustic conditions. During the minor restauration of the whole dining area they wanted to address this problem also. I was asked to “Do something about it”. So I introduced them a possibility to hide the acoustical elements with digitally printed large format canvas, which could be changed periodically by the change of the seasons, or at customers wish to have their picture on the wall at wedding or wake for example. They liked the idea, so we did it.

Epitihia Acoustical interior element
Epitihia Acoustical interior element
Epitihia Acoustical interior element
Epitihia Acoustical interior element
Epitihia Acoustical interior element
Epitihia Acoustical interior element
Epitihia Acoustical interior element